Contoh kod yang telah di edit:

Followers

Monday, February 21, 2011

acare wajib biler weekend iaitu menggelitat~~~hahaha

this one i won mase main token kat sane..i was talented upenyer~~hohoho


hello my dear cocopuff..huhuhuhu...alolololololo....majuk eh????sebab IE dah lame x hupdate eh????erm sorila.....IE sebok + bz la lately...ngn xmlagi..ngn kolej nyew prgram lagi~~~mmg setngah mmpus dan hmpir mmpus pun....pnt pun x habis lagi pun dah ade prgram lain pun
menyusul puunnnn(nyiahahahahahaha)....sentap hati mak
ak nak cakap gini.......hhuhu...ok2 shut up n drive~~hoho...IE nak share manyak mende act n anda semue bernaseb baik sebab IE ad mase mlm ni stelah mlm brhempas pulas untuk MIDSEM sbjek MATH yg sangat hampeh~~~~~(T T)....nangis jap......(tulah sape suruh stdi las2 mnit)..........xpelah...dh naseb badan.....erm.....ok2....kali ni IE nak share pasai vacation IE yg slalunye unplanned......IE mmg jenis yg kalonak g mane2 mmg x planned.....tp mmg mnjadi...leceh plan2 ni..konpom x jadi.....so IE bersame dgn lg 3 BALAK tenterak...hohoho......kitorg secare x sengaje membicarekan pasai GENTING HIGHLAND pade mlm b4 kitrg g esoknye...hahahahaha...sape suh bukak citer.......so untuk meringkaskan ceriter kitorg pon esoknye pegila GENTING dgn kudrat dan mental yg kuat sebabnyerrrr(kitrg x bli tiket ag then kitrg nak bertolak awal so kitrg bgn kol 5 setelah semalamnye pf dwntown smpai kol3)...hohohoh...sadis criternyer~~~~......so berangkatla kami2 berempat ke tanah tinggi genting dgn macm2 prasaan...hohoho..takut(sbb xde tiket)....mals(sebb aq dh nak blik kampus)....pnt(smlm pg dwntown crik baju).....tibooooaaaaahhhhhhhh nk bli bju an????/saye mmg skee menggedik2 ni...hahahahaha...ok truskan memfollow page saye ye....ni ad skit gmbo untuk kowang2 sume.........lalalalalala~~~
this one naik kapal besau yang menggelikan ulu hati...ok isiyes sile percayerr!!!

i was cute...hohohoho

the mist sangat sejuk so sape kate genting x sejuk silerla berbogel kat sane tgok kaw beku ke tak~~

si syaiton yg bajet ensem...(yg berbaju merah sahajer~~nyiahahahahah)

this one mase mende ap nth name die...mmg dah naik dah...brani x amik gmbar???hohohoh
quite skinny kan?????huhuhuhu...x edit ok!!

cheeeeezzzzeeeeee!!!!!

5 comments:

  1. poyoooooooooooooossssssssssssss...
    aussie konon!!!!!!!!!!!!!
    genting kan?????

    :P

    ReplyDelete
  2. berjalan aje keje ko eyh....huhu

    ReplyDelete
  3. shikin...hahahahahahaha....tpi kaw caye kew aussie?????

    ReplyDelete